fbpx

Sparring om privatøkonomi og investering

Sammen skaber vi råderum og tryghed for, at du kan komme sikkert i gang med at ændre din økonomi, så fokus skifter fra forbrug til frihed.
coaching og sparring om økonomi og investering
Foto: Maria Sattrup

Et typisk forløb hos Birk & Wahlgren

Step 1
Få en uforpligtende samtale over telefonen med Kasper Birk og få en afklaring på om sparring er den rigtige vej for dig. Hør, hvordan det foregår og hvad der vil passe bedst til dig og din situation. Du kan finde priseksempler på typiske forløb nederst på siden her. Ring på 31691711 eller skriv til os på kontakt@birkwahlgren.dk.
Step 2
Når du efter den uforpligtende samtale har besluttet dig for at investere i et forløb hos Birk & Wahlgren, køber du det ønskede forløb her på siden. Hvis du har særlige ønsker får du tilsendt et betalingslink. Vi aftaler en dato for første sparring, og du får tilsendt papirer, du skal udfylde om din nuværende økonomi.
Indledende sparring
Vi holder et indledende møde, hvor både Pernille og Kasper deltager. Sammen skaber vi et overblik over din økonomi, dine mål og dine drømme. Samtidig sættes du i gang med de første skridt på egen hånd fx i form af investeringer, hvis du er på et investeringsforløb. Hvis der er behov for det hjælper vi selvfølgelig med det tekniske, alt efter om du har prøvet at handle fra et aktiedepot før eller ej,
Opfølgende møder
Herfra er det meget individuelt hvor mange efterfølgende møder der er behov for. Nogle har behov for lange og grundige forløb mens andre gerne vil flyve solo så hurtigt som muligt. Nogle har lyst til at være meget på egen hånd, men med mulighed for at kunne sparre kort over telefonen ved behov, andre har det bedst med skemalagte sparringer med faste målsætninger.

Find det tilbud, der passer lige til dig!

Vi er alle sammen forskellige. Måske er du helt ny og har brug for at komme i gang med en workshop, hvor du sammen med en lille gruppe bliver ført igennem de første skridt på rejsen. Det kan være, at du bedst kan lide at have fuldt fokus på lige netop din økonomi. Til det er der fx et forløb på 4 sparringer af ca. 1,5 time i løbet af et år, hvor du bliver sendt sikkert i gang med investeringerne. Hvis du kun har brug for en enkelt time for at komme i gang med din helt personlige investeringsrejse, eller måske allerede er i gang, og bare gerne vil have et tjek på, om du er på rette vej, så er det den almindelige 1:1-sparring, der passer til dig. På alle forløb med mere end 3 sparringer får man fri adgang til vores online investeringskursus.