Workshop

Med en workshop kan du komme godt i gang med at få ændret dit økonomiske liv. Du får redskaberne til at skaffe større overskud i din daglige økonomi, samt en sikker måde at komme i gang med investeringerne. Alt sammen i godt selskab med ligesindede. Læs mere her for at komme på ventelisten til næste workshop.

For nogle mennesker er det rarest, at dyppe tåen i investeringslivet sammen med andre mennesker. Hvis et online-kursus virker for ensomt for dig, og et forløb måske for intensivt fokuseret på dig? Så er en workshop måske det bedste valg. Vi afholder workshops i hyggelige omgivelser i København, og du vil blive ledt igennem Lev & tænk enkelt – Investér dine penge – principperne, så du er helt klar til at igangsætte investeringerne på egen hånd. Workshoppen giver også fuld adgang til Birk & Wahlgrens online-kursus, så du efterfølgende har det at støtte dig op af.

Lige nu har vi åbnet op for, at du kan booke din egen familieworkshop om økonomi og investering. Vi tilrettelægger en workshop på 3 timer for dig og op til 5 andre familiemedlemmer for 6.000 kr. Du kan læse mere om vores familieworkshop hér.