Workshop

Med en workshop kan du komme godt i gang med at få ændret dit økonomiske liv. Du får redskaberne til at skaffe større overskud i din daglige økonomi, samt en sikker måde at komme i gang med investeringerne. Alt sammen i godt selskab med ligesindede.

For nogle mennesker er det rarest, at dyppe tåen i investeringslivet sammen med andre mennesker. Hvis et online-kursus virker for ensomt for dig, og et forløb måske for intensivt fokuseret på dig? Så er en workshop måske det bedste valg. Vi afholder workshops i hyggelige omgivelser i København, og du vil blive ledt igennem Lev & tænk enkelt – Investér dine penge – principperne, så du er helt klar til at igangsætte investeringerne på egen hånd. Workshoppen giver også fuld adgang til Pernille Wahlgrens online-kursus, så du efterfølgende har det at støtte dig op af.

Vi planlægger også at afholde mere tematiserede workshops for deltagere, der allerede er i gang med investeringerne. Det kunne være med særligt fokus på at få styr på privatøkonomien eller skatteoptimering.