fbpx

Du behøver ikke at være alene om livets store beslutninger

Vi oplever lige nu et boom i henvendelser fra jer. Der er virkelig mange af jer, som ønsker hjælp for tiden om det så drejer sig om opsparing, investering eller nedsparing.

Mange føler sig alene med deres økonomiske situation, og mangler et kærligt blik og støtte til at tage de rigtige skridt mod drømmelivet. I sidder måske med spørgsmålet. Hvad koster mit drømmeliv?

Vi oplever, at mange af jer har behov for en økonomisk oprydning, for at få mere ro i livet, og skabe de bedste rammer for det gode liv for jer selv og jeres familier.

Opsparing eller nedsparing

Lige nu kommer der ekstra mange henvendelser fra to grupper. Den ene er forældre/bedsteforældre, der ønsker at sikre sine børn og børnebørns fremtid bedst muligt.

Den anden er kvinder omkring de 50, som ønsker en nedsparingsplan, fordi de drømmer om snart at trække sig fra arbejdsmarkedet, eller en investeringsplan for de kommende år, så det økonomiske råderum kan opretholdes også ind i de senere år i livet.

Der kan være brug for et kærligt blik på, hvor meget skal til for, at de kan skrue ned for arbejdslivet. Kan du genkende dette?

Vores værdisæt for sparringer

I vores Investér dig fri – koncept, arbejder vi ud fra dette værdisæt

  1. Vi skal sammen skabe et rum af tryghed, så du kan komme sikkert i gang med at ændre din økonomi, og skifte fokus fra forbrug til frihed.
  2. At tale om privatøkonomi skal være trygt og rart. Her er ingen dumme spørgsmål.
  3. Vi tilrettelægger et forløb med ro og tid til at reflektere, og hvor du får øvelser med hjem. Hvad vil du egentlig? Og hvor mange penge koster dit drømmeliv?
  4. Sparring om investering sker i rolige rammer med en god kop kaffe og te. Vi tager os tid og hjælper dig med det tekniske, hvis noget driller.
  5. Fokus er et enkelt liv med færre ting og mere tid til at leve livet.
  6. Vi anerkender at vi er forskellige og har forskellige behov, når vi skal lære noget nyt.
  7. Derfor tilbyder Birk & Wahlgren både korte og længere forløb, fysisk eller online. Vi er der når du har brug for det.

Forestil dig, at du giver din privatøkonomi en spa-oplevelse fyldt med mening, og fokus på det du gerne vil med dit liv. De fleste har, når vi kigger på deres økonomi, en masse muligheder.

Oftest er det sværeste at få taget en beslutning om, hvad det er, man rigtig gerne vil. Når det ligger klart, så finder vi pengene sammen og får lagt en plan, som vi også hjælper dig med at få fulgt op på. Vi er dit økonomiske fitnesscenter.

Hvis du kan se dig selv i den beskrivelse, så vil du elske et forløb hos os. Ring 31691711eller skriv kontakt@birkwahlgren.dk, så finder vi ud af hvilket forløb, der er det rette for dig.

Du kan også se nogle eksempler hér Sparring og forløb

Hvem er Birk & Wahlgren

Pernille Wahlgren og Kasper Birk har begge over 20 års personlig erfaring som investorer, og rådgiver nu om, hvordan du opnår mest mulig frihed.

Kærlig hilsen

Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait