fbpx

Foredrag med Birk & Wahlgren

foredrag med Birk & Wahlgren

Birk & Wahlgren – Investér dig fri 

Foredraget er bygget op over to dele, der til sammen vil gøre dig i stand til at investere på egen hånd. Første del handler om hvorfor du skal investere i aktier og hvad der skal til. Anden del handler om hvordan du så gør, når du er parat til at komme i gang.

Del 1. Investeringens lille ABC
Her tager vi første spadestik til at komme i gang med investering i aktier. Hvad drømmer du om? Hvordan kan du finde så mange penge til investering som muligt? Hvordan får du det rigtige mindset til at komme i gang? Hvad er det vigtigste du skal vide inden du laver din første investering? Hvordan opretter du et depot (hvad er et depot overhovedet?) og hvornår er et godt tidspunkt at komme i gang? Denne del styres af Pernille Wahlgren.

Del 2. Investeringens store ABC  
I denne del dykker vi dybere ned i investeringens store ABC. Hvordan kommer jeg helt konkret i gang med at købe min første aktie? Hvad er forskellen på indeksfonde, investeringsfonde, foreninger og enkeltaktier. Hvad er fordele og ulemper ved de forskellige måder at investere på? Hvordan passer de forskellige investeringer med de mange forskellige steder vi kan investere, i aktiedepot, pensionsopsparingsdepot, aktiesparekonto, aldersopsparing, børneopsparing. Vi skal igennem de vigtigste ting, man bør forholde sig til som investor, samt hvilke analysemetoder der er relevante. Denne anden del er med den anden halvdel af Birk & Wahlgren, nemlig Kasper Birk.  

Hvis du er interesseret i at booke Birk & Wahlgren til et foredrag, eller vil have os til at afholde en spændende workshop, så skriv til os på kontakt@birkwahlgren.dk eller ring på 31691711. Hvis du specifikt leder efter foredrag med Pernille Wahlgren kan du finde dem hér! og foredrag med Kasper Birk finder du på siden hér!