fbpx

Reflektioner fra Caminoen

Som mange af jer ved, valgte jeg at markere min 50-års fødselsdag med en ganske særlig rejse — en vandretur på 500 km til Santiago de Compostela langs den franske camino. Eventyret på caminoen delte jeg med min far, der trods sine 74 år, var en urokkelig følgesvend på rejsen, som vi fuldførte over 25 dage. 

Jeg er vist også kommet til at love en masse mennesker, at jeg ville skrive lidt refleksioner ud om, hvad jeg så fik ud af at gå så lang en tur, så de kommer her.

Hvis du ikke er en af dem, der har lyst til at læse om det, så luk hurtigt ned for dette indlæg:-).

Hvad vil jeg egentlig med mit liv?

Dette spørgsmål var en stor del af grundlaget for min beslutning om i det hele taget at tage på caminoen. Med mine børn, der nu er store og mere selvstændige, og et stigende behov for at reflektere over mit eget liv, følte jeg en stærk trang til at søge efter svar gennem denne fysiske og mentale prøvelse.

Og når jeg nu fortæller vidt og bredt om, hvor vigtigt det er at have økonomisk frihed, så man kan forfølge sine drømme, så måtte jeg jo også efterleve det. Så ikke bare talk the talk men også walk the walk.

Her er nogle af de indsigter jeg opnåede på min rejse:

Caminoen Pernille Wahlgren

Indre ro

Jeg har fundet en ny ro indeni. På vandreturen lærte jeg, at det er okay ikke konstant at skulle præstere. Jeg giver nu mig selv plads til daglige løbeture og dyp i havnen, som giver mig energi og glæde.

Selvindsigt og taknemmelighed

Turen gav mig tid til at besøge mit indre og se værdien af en støttende familie. Jeg er så taknemmelig for deres ubetingede støtte og kærlighed.

Fornyelse af relationer

Jeg har ser nu virkelig vigtigheden af at prioritere tid med venner og familie. De er fundamentet i mit liv, og denne erkendelse har styrket mine bånd til dem.

Værdi i hverdagen

Jeg fandt også ud af, at jeg savnede min hverdag. Mit kontor, hvor jeg holder sparringer med jer skønne mennesker og de mange spændende personer jeg møder, når jeg er ude at holde foredrag. 

“De dødsyge rutiner”

Utroligt nok fandt jeg ud af, at jeg også savnede hverdagens rutiner som vasketøj og madlavning. De små daglige opgaver, som jeg troede, jeg ønskede at undslippe.

Tilladelse til at pause

Caminoen lærte mig, at det er helt okay at lade være med at være effektiv hele tiden. Jeg er blevet bedre til at fordybe mig og nyde øjeblikke af ingenting.

Caminoen wahlgren

Min vandretur på Caminoen var altså mere end en fysisk udfordring; det var en rejse i selvopdagelse og personlig udvikling. De lange, lange dage på de nordspanske landeveje, i sne, regn og sol gav mig tid til refleksion og indsigt, som jeg aldrig før havde oplevet.

Men mest af alt er jeg fyldt op af en taknemmelighed over, at jeg havde friheden, der gjorde det muligt for mig at tage denne rejse sammen med min far. 

Jeg håber, at mine oplevelser kan inspirere dig til at finde dine egne veje til fornyelse og indsigt.

Med varme hilsner,

Pernille

Husk at du altid kan skrive til Birk & Wahlgren på kontakt@birkwahlgren.dk. Du kan også udfylde vores formular eller ringe på 31691711, hvis du gerne vil have vores hjælp til at skabe mere frihed i livet. Vi har en lang række muligheder for sparringer og sparringsforløb både for enkeltpersoner og grupper. Se mere her i vores produktkatalog.

Du kan også læse mere om vores nye investeringsworkshop for begyndere tirsdag den 7. maj kl. 17-21 i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait