fbpx

Foredrag og familieworkshop med Birk & Wahlgren

Når kalenderen nærmer sig begyndelsen af marts, er den kvindelige halvdel af Birk & Wahlgren ofte ude at holde foredrag, målrettet kvinder. Kvindernes Internationale Kampdag er en tilbagevendende anledning til at minde kvinder om, hvordan de kan forbedre deres økonomi ved at spare mere op og investere.

Generelt får kvinder jo mindre i løn end mænd, og det er derfor endnu vigtigere, at pengene investeres bedst muligt med lavest mulige årlige omkostninger.

Nødvendig viden for alle

Men for os er det også vigtigt at give vores viden til alle. Både mænd og kvinder, unge som gamle, og familier har brug for at blive mindet om, hvor meget godt der kan komme ud af at komme i gang med investeringer.

Senest havde vi fornøjelsen af at guide 140 Politiken-læsere i gang med deres individuelle investeringsrejser, da vi afholdt to foredrag i Politikens Pengeskole i begyndelsen af februar.

Og det er altid en fornøjelse at fornemme, hvordan deltagerne til et foredrag eller en workshop finder gnisten, der skal til for at tage det endelige spring ud i at investere selv.

Du skal i gang nu

Man siger, at det bedste tidspunkt at komme i gang med at investere, var i går. Men indtil vi har opfundet en tidsmaskine, må det bedste tidspunkt jo så være nu. Jo før man kommer i gang, jo bedre, da tiden er investorens bedste ven. Og lige nu forventer de fleste eksperter endda, at renterne er på vej ned, hvilket historisk set har ført til aktiestigninger.

Skal vi komme ud og holde foredrag på din arbejdsplads?

Vi holder mange foredrag på biblioteker, i fagforeninger eller gennem AOF, men faktisk kommer vi også ud på virksomheder og holder foredrag/workshops for medarbejderne. Så hvis din arbejdsplads er af den visionære type, der går op i, at medarbejderne er bedst muligt klædt på til flere aspekter af livet end blot det, der foregår på arbejdspladsen, så kunne du jo foreslå, at Birk & Wahlgren kunne komme forbi?

Vi laver gerne specifikke foredrag, så de passer til en særlig aldersgruppe, økonomi og livssituation. Det er bare at tage fat i os. Men vi har også en række køreklare foredrag, man kan booke os til.

Alt du skal vide om investering! 
– For at komme godt fra start og undgå ubehagelige overraskelser

I dette foredrag finder vi sammen ud, af hvad der kan betale sig for dig. Skal du investere i frie midler, via pension eller aktiesparekonto. Foredraget er for dig der er nybegynder eller måske allerede er lidt i gang. Hvad passer til dig og din situation? Er det Investeringsfonde, foreninger eller enkeltaktier og hvordan er det med skat? Hvad er fordele og ulemper ved de forskellige måder at investere på? Vi skal igennem de vigtigste ting, man bør forholde sig til som investor, samt hvilke analysemetoder der er relevante. Dette foredrag med Kasper Birk er et investeringskursus på ca. 2 timer. Læs mere her. Eller skriv til kontakt@birkwahlgren.dk

Vi tilbyder også foredragene: Investér bæredygtigt, Invester i livet, Kvinde! Investér dig fri og Investér efter din pengepersonlighed. Læs mere om foredragene her.

Familieworkshop om investering

Kasper og Pernille holder også investeringsworkshops for familier. Disse er til jer, hvor hele familien skal have ryddet op i økonomien. Måske er der én, som er gravid og skal have oprettet en børneopsparing. Én, som skal have samlet sine pensioner og selv begynde at investere dem. Det kan også være, at én overvejer at investere igennem et firma, mens teenagerens opsparing bare står på en konto uden at være investeret.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan en privat familieworkshop med op til 6 deltagere arrangeres. Workshoppen varer 3 timer og koster 6.000 kr.

Pernille Wahlgren: Pernille Wahlgren er investor, etnolog og forfatter til bøgerne ”Investér i livet – Køb aktier og bliv rig og fri” og ”Investér bæredygtigt – og bliv fremtidens vinder på aktiemarkedet”. 

Kasper Birk: Kasper Birk er journalist og investor, med en mangeårig baggrund som redaktør og erhvervsjournalist. Han helliger sig nu arbejdet med at hjælpe andre til at få styr på finanserne og skabe økonomisk råderum. 

Du kan læse mere om alle de foredrag vi tilbyder på linket her. 

Kærlige hilsner

Kasper og Pernille

Har du prøvet vores gratis redskaber? Du kan tage en pengepersonlighedstest, lægge dit budget eller teste renters rente effekten i vores investeringsberegner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait