fbpx

Bøger om investering

INVESTÉR I LIVET – KØB AKTIER OG BLIV FRI 

Hvordan ser dit drømmeliv ud? Og hvad skal der til for at få det? Hvordan bliver økonomiskuafhængig og økonomisk fri?

Invester i livet – køb aktier og bliv fri giver dig værktøjskassen til at blive en sikker vinder på aktiemarkedet helt simpelt og ansvarligt. Alle kan lære det, og det kræver ikke store beløb at få pengene til at arbejde for dig – 500 kroner om måneden er en god start.

Pernille Wahlgren og Jane Bækgaard har udviklet Lev & tænk enkelt-filosofien, hvor man forenkler sit liv, skærer ned på overforbruget og i stedet investerer sine penge i aktier. På den måde skaber man en penge -og frihedsmaskine, der over tid vil skabe mere og mere frihed og skabe drømmelivet.

Forfatterne støtter dig i at forenkle tilværelsen og begynde at udleve dine drømme og ambitioner – om det så fx er mere tid med familien, rejser, en livspause eller uddannelse. For hvad vil du virkelig, når du får råd? 

Denne bog er ikke som andre bøger om investering. Den er for alle, der vil lære at investere i aktier og som har behov for at komme i gang og alle der, drømmer om at leve præcis det liv, som er rigtigt for dem.

Du kan købe bogen på linket her

INVESTÉR BÆREDYGTIGT 

Invester bæredygtigt – er skrevet til dig, der gerne vil lære at investere i selskaber, der bliver morgendagens vindere på aktiemarkedet.

De bæredygtige selskaber følger i højere grad med de store trends, hvilket gør dem mindre sårbare over for udefrakommende restriktioner og mulige skandalesager.

Bogen lærer dig at researche på selskabernes profiler og gennemskue, hvornår deres initiativer reelt er bæredygtige og ansvarlige, og hvornår det blot er varm luft.

Bogen er opdelt i tre dele. Første del handler om at sætte mål i livet, leve økonomisk bevidst og skabe rum til at investere. 

Anden del går i dybden med, hvad bæredygtige investeringer er og dilemmaerne deri. Tredje del handler om, hvad du kan gøre for at finde ansvarlige selskaber, investere bæredygtigt og opnå et godt økonomisk afkast.

Investér bæredygtigt giver dig redskaberne til at investere med mindre risiko, større afkast og god samvittighed.

Du kan købe bogen på linket her

Du kan også booke Pernille Wahlgren til et foredrag med udgangspunkt i hendes bøger om investering.

invester bæredygtigt, bøger om investering