fbpx

Hvad er dit mål som investor?

– Fortæl mig, hvad vil du med dit eneste vilde og dyrebare liv? (The Summer Day, Mary Oliver, 1990).

Livet er ikke altid let – heller ikke for os. Men det kan ofte blive lettere, hvis man har mål at stræbe efter. Mål og drømme, der gør dig glad, stolt, og taknemmelig, og som ikke mindst giver livet mening.

Dette nyhedsbrev er skrevet til dig, som måske er nervøs for at gå lidt i stå i livet.

Hvad vil du? Hvor skal du hen? Hvilken vej skal du følge?

For 20 år siden var mit mål med at investere at have råd til et stort hus, helst på Frederiksberg.

For 8 år siden ændrede dette sig til at ønske mere frihed, at blive selvstændig og skrive en bog med min mor.

For 2 år siden blev det at arbejde sammen med min mand for at udvide firmaet og skabe mere frihed. Samt endnu mere værdi for vores kunder.

Sidste år blev mit mål at gå ”Caminoen” – sammen med min far. Jeg tænkte oprindeligt, at vi bare skulle gå i 10 dage, men min far sagde, vi skulle give den gas – så nu, mens du læser dette nyhedsbrev, har jeg færdigpakket min rygsæk og vandrer hver dag 20-25 km ad små nordspanske veje, på en mere end 500 km lang tur.

Hvorfor deler jeg dette?

Det er fordi, jeg er sikker på, at du også har mål og drømme som jeg. For nogle går tiden bare, men jeg ved, at hvis man ikke indimellem fokuserer skarpt på, hvad man virkelig vil her i livet, så forsvinder tiden bare, og man bliver mere og mere utilfreds. Det er de færreste, der på dødslejet siger, at de ville ønske, de havde brugt en time mere på arbejde…

Det er derfor, du skal finde dine mål og drømme

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan tage vores onlinekursus og så mødes vi i et individuelt sparringsforløb, når jeg er hjemme igen. Køb dit forløb her. Hvis du blot skal i gang med at investere eller ønsker et uvildigt blik på dine investeringer, så skriv til Kasper på kasper@birkwahlgren.dk.

De ting, der gør os glade, er ofte helt gratis. Som Søren Kierkegaard skrev: ”Tab for alt i verden ikke lysten til at gå. Jeg går hver dag mit daglige velbefindende til – og fra enhver sygdom. Der findes ingen tanke så tung, at man ikke kan gå fra den.”

Jeg håber, du finder lidt motivation til, hvad du virkelig gerne vil. Ellers så skriv, så finder vi sammen din vej. kontakt@birkwahlgren.dk.

Kærligste forårshilsner,

Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait