UDSOLGT! Workshop + forløb for begyndere 16. marts 2023

Workshoppen er udsolgt, hvis du er interesseret i, at forsøger at oprette en ny workshop, må du gerne kontakte os på kontakt@birkwahlgren.dk

Aftenworkshop med let anretning på Pernilles kontor.
16/3 17.00-20.30 (uge 11)
Hovedfokus på workshoppen er at få skabt det rigtige mindset til at kunne blive investor. Hvad er det du gerne vil? Hvordan skaffer du poweren til det. Hvad forhindrer dig? Hvordan skaffer du midler? Hvordan får du styr på dit hjem, din økonomi og dit budget? Efter workshoppen skal du hjem, og skabe et samlet overblik over din privatøkonomi. Ved køb af workshop + forløb for begyndere får du med det samme adgang til en række videoer om mindset, som du med fordel kan se inden workshoppen.

1. april: Adgang til videoer til forberedelse til første sparring. 

Første sparring. Online 25/4 eller 26/4 (uge 17)
Individuel opfølgning på workshoppen: Vi kigger sammen på dit økonomiske overblik, som du har sendt til Pernille og Kasper før sparringen. Hvordan går det med at skaffe ekstra midler til investering? Skal der arbejdes med nye tiltag? Er dit nye budget realistisk eller skal der justeres?

Næste skridt: Hvad er drømmen for dig? Hvad skal der til for at den kan realiseres? Sammen laver vi en plan og justerer forventninger og budget, så der er sammenhæng.

1. maj: Adgang til videoer om hvordan man opretter depot og handler aktier. Gør klar til anden sparring ved at oprette et depot til aktiehandel, hvis du ikke allerede har gjort det.

Anden sparring. 13/6 eller 14/6 (uge 24)

Investeringsrejsen begynder. Vi finder ud af hvilken investortype du er. Hvad er din risikoprofil, og hvad kan du se frem til af afkast med de midler du har afsat til investering? Vil du investere frie midler i et aktiedepot, lave månedsopsparing, aldersopsparing, børneopsparing eller en kombination?

1. juli: Adgang til resten af videoerne på vores online investeringskursus.

Tredje sparring. 6/9 eller 7/9 (uge 36)
Afsluttende samtale. Hvordan er det gået med de første skridt som investor? Holder budgettet og forbrugsbegrænsningerne? Er der noget der skal justeres på der? Hvordan føles det at være investor? Skal der justeres på strategien i forhold til risiko. Vi lægger sammen stenene til, at du kan træde videre selv på investorrejsen.

Undervisere: Pernille Wahlgren og Kasper Birk

Pris for Workshop + forløb 9.950 kr

Der er et begrænset antal pladser på denne workshop, da vi foretrækker at arbejde i mindre grupper. Hvis du ikke kan få plads, eller ikke kan få det til at passe tidsmæssigt, så skriv til os på kontakt@birkwahlgren.dk, så samler vi forespørgsler sammen og forsøger at oprette en workshop mere på en anden dato. Det er vigtigt at man kan den 16. marts. Hvis sparrings-datoerne passer dårligt, finder vi individuelle løsninger. Fremtidige workshops vil blive annonceret via vores nyhedsbrev, så hvis du ikke abonnerer allerede, kan du tilmelde dig via formularen neden for.

Nyhedsbrev

Navn:

Email: