fbpx

Ferien er ovre – Invester dig fri

Jeg håber, din sommer har været fantastisk og fyldt med mindeværdige øjeblikke. At du har fået koblet af, og fået genopladet batterierne.

Få et berigende efterår

Måske er det også lidt svært at komme tilbage til arbejdet igen? Sådan var det i alle tilfælde altid for os dengang vi ikke begge var selvstændige. Jeg har altid brugt sommerferien på at få lagt planer for, hvad jeg skal have mere af i mit liv, og hvad jeg skal have mindre af. Sådan at det kommende efterår bliver mest berigende. Måske har du gjort dig de samme overvejelser?

Selv har jeg den holdt den længste ferie. En ferie, hvor jeg blev 50 år og blev fejret på bedste vis, og da vi fandt ud af, at næsten alle kunne komme til fødselsdagen, selvom det var midt i juli, valgte vi også at blive gift på dagen. Derfor dette foto.

Åbner op for nye forløb

Men nu er vi begge tilbage med fornyet energi, og glæder os til alle de spændende projekter, som I skriver til os om og gerne vil høre mere om. Mange af jer har efterspurgt personlig sparring med os, der selv har gået hele vejen mod at opnå maksimal frihed.

Så her efter sommerferien åbner vi op for nye forløb med ”Invester dig fri”.

Invester dig fri forløbet kan skabe store forandringer i dit liv, og hjælpe dig til at gå dine drømme i møde: Og som min partner siger, så er der ingen, der går fra en samtale hos os, uden af have fået noget brugbart med sig.

1. Du bliver rigere og friere med flere penge og mere tid

Mange har behov for en coach, hvis de skal i gang med at slanke sig eller til at dyrke regelmæssig motion. Sådan er det også, hvis du vil i gang med at ændre din økonomiske situation. Mange har behov for uafhængig økonomisk sparring eller hjælp til selvhjælp til at skabe en sundere og bæredygtig privatøkonomi med investering i aktier.

2. Livet ændres når du kommer nærmere det mål du virkelig brænder for

Når du har fundet din passion og besluttet, hvad du gerne vil have og gerne vil opnå, sker der magiske ting. Livet bliver lettere og det giver mere mening når der er noget at styre efter. Du skal have både tid og råd til at realisere de drømme og ting du virkelig brænder for. Så følelsen ikke er, at livet ikke bare langsomt forsvinder som vand fra en hullet spand.

3. Få hjælp til at komme i gang med at drømme stort i livet

Nogle gange kan det hjælpe at have en meget konkret sti eller vej man kan følge. Så går man nemlig i gang og bliver ved med at tage små, behagelige skridt i den rigtige retning. Invester dig fri forløbet giver dig en plan du kan følge. Så holder vi dig hele tiden i hånden, mens du tager de nye skridt. Både omkring at finde penge til det du ønsker, og til at komme i gang med at investere sikkert og ansvarligt. 

4. Få endelig styr på privatøkonomien

Mange har ikke rigtigt overblik over deres økonomi, og for at kunne investere så effektivt som muligt, skal der være styr på økonomien. Hvad er der egentlig til rådighed? Er det de rigtige realkreditlån, billån og abonnementsordninger man betaler til. Sammen gennemgår vi din eller jeres økonomi punkt for punkt, så der kan frigøres flest mulige midler til investeringer. Det er rigtig dumt at betale tusindvis af kroner for meget. De samme penge i løbet af ti år kan blive til flere hundrede tusind kroner.

Du kan læse mere hér om hvordan et typisk forløb hos Birk & Wahlgren foregår.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at skrive til os enten ved at svare denne mail eller sende en til kontakt@birkwahlgren.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait