Familieworkshop om økonomi og investering

Kasper og Pernille holder også investeringsworkshops for familier. En familieworkshop er til jer, hvor hele familien skal have ryddet op i økonomien og/eller gerne vil lære at investere.

Måske er der én, som er gravid og skal have oprettet en børneopsparing. Én, som skal have samlet sine pensioner og selv begynde at investere dem. Det kan også være, at én overvejer at investere igennem et firma, mens teenagerens opsparing bare står på en konto uden at være investeret.

Hvis dette lyder som noget for dig, kan en privat familieworkshop med op til 6 deltagere arrangeres.

Workshoppen varer 3 timer og koster 6.000 kr.

Inden workshoppen finder vi sammen ud, hvad netop jeres familie har behov for?

Vi kan b.la. komme ind på, hvad der kan betale sig for dig. Skal du/I investere i frie midler, via pension eller aktiesparekonto. Vi kommer ind på, hvad der skattemæssigt kan betale sig.

Workshoppen er for jer der vil give dig selv og dine børn den bedste fremtid og vide, at jeres penge arbejder bedst muligt for jer. Vi lærer jer at sætte systemer op, hvor I ikke hele tiden skal tænke over jeres investeringer.

Hvad passer til jer og jeres behov? Er det Investeringsfonde, foreninger, ETFer eller enkeltaktier? Skal det bruges til børneopsparing, pension eller aktiesparekontoen og hvordan er det med skat?

Hvad er fordele og ulemper ved de forskellige måder at investere på? Vi skal igennem de vigtigste ting, man bør forholde sig til som investor, samt hvilke analysemetoder der er relevante.

Kontakt os på kontakt@birkwahlgren.dk, hvis du ønsker at høre mere om familieworkshop eller ring på 31691711. Du kan købe din familieworkshop hér.

Pernille og Kasper holder en række foredrag der omhandler investering og økonomi

Investér bæredygtigt

Investér i livet

Kvinde! Investér dig fri

Investeringens store ABC for begyndere

Investér efter din pengepersonlighed

Du kan læse mere om foredragene her.