fbpx

Foredrag med Pernille Wahlgren

Foredrag med Pernille Wahlgren

Pernille Wahlgren har med udgangspunkt i sine bøger lavet en række foredrag.

Lige nu tilbydes disse tre foredrag

Kvinde! Investér dig fri

Investér bæredygtigt

Investér i livet – Køb aktier og bliv fri 

Pernille har siden 2018 holdt en lang række foredrag i virksomheder, på uddannelsesinstitutioner, i fagforeninger og på biblioteker landet over.

Foredragene bliver holdt i en let og uformel tone med fokus på, at det er almindelige mennesker og ikke professionelle investorer der sidder på tilhørerrækkerne.

Kontakt os for at booke et foredrag med Pernille Wahlgren eller en workshop som passer til lige dit publikum. Pernilles foredrag henvender sig til alle, der ønsker at komme i gang med at investere i aktier med mindst mulig risiko. 

Kontakt Pernille på pernille@birkwahlgren.dk eller på telefon 53777020 for at høre mere.

Kære Pernille og Kasper, 1000 tak for en inspirerende og lærerig aften. Det var super godt. Håber der kommer en 2’er.
Kh. Linda, deltager i investeringsworkshop for begyndere

Linda

Invest in life – buy shares and be free. What an inspirational pep talk we got last night from Pernille Wahlgren.

Malene Emilie Chanell Platt

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har taget onlinekurset sammen med min søn, og fik super tips til livet som investor. Kurset gav mig kompetencerne til at lægge en strategi der passede til mig, og det har været en stor hjælp at kunne tjekke ind hos Pernille, når der har været bølgegang og jeg har været i tvivl om jeg skulle sadle om, eller holde min min strategi. Det har jeg været virkelig glad for.

Cecilia Decara

Min nye bevidsthed omkring aktier og økonomi var medskabende til større tryghed i hverdagen og med få justeringer i vores familie fik vi frigivet meget mere tid. Dette har betydet, at vi har kunnet holde begge vores små børn ude af institution og det har uden tvivl været den største gevinst. Jeg kan på det allervarmest kun anbefale, at du tager Pernille i hånden på din økonomiske livsrejse-det vil du uden tvivl aldrig fortryde.

Dina Revsgaard

Jeg havde fornøjelsen af at booke Pernilles foredrag “Invester i livet – køb aktier og bliv fri” til Allerød Bibliotek. Pernille leverede et enormt berigende og levende foredrag. Aftenen var fuld af konkrete råd, fine personlige fortællinger og masser af plads til spørgsmål og samtale. Pernille har en helt særlig evne til at være nærværende med sit publikum, samtidig med at hun formidler et så kompleks emne, på et plan hvor alle kan være med.

Louise Leth Feldthus

Jeg har oplevet fantastisk kompetent rådgivning i forhold til at være førstegangsinvestor. Jeg benyttede mig af sparring og fik mod på at prøve at investere og fik god sparring omkring de aktier, jeg ville købe. Det var virkelig trygt at kunne spørge én til råds. Derudover er de begge dejlige mennesker og godt selskab. De får mine varmeste anbefalinger👌.

Malene Graff

Tak for et virkeligt sympatisk, overskueligt, informativt, forståeligt og meget inspirerende kursus! Jeg har fået en helt anden tilgangsvinkel til og tanker om penge (investering m.v.) og lyst til at prøve aktiemarkedet af. Og komme i gang nu! (det er vist på tide 🙂). Den enkle livsstil har jeg altid haft, men har fået endnu mere inspiration og konkrete, brugbare tips.

Connie Eldrup

Everything! She’s good at sharing her knowledge and experiences in an inspiring and understandable way. Light and easy, no long-wash … 😉

Anneli Nilsson