fbpx

Sådan bliver du millionær! Prøv vores nye investeringsberegner

Ja, den ser lækker ud, sådan en skumfidus. Men hvis du nu lod være med at spise den, så kunne du måske få meget mere i fremtiden?

Det var en test, amerikanske forskere lavede med børn, der fik at vide, at hvis de nu ikke spiste en skumfidus, som de blev efterladt alene med, så ville de få flere på et senere tidspunkt. Mange kunne ikke holde sig fra at spise skumfidusen. De, der kunne, altså udskød deres behov, har vist sig at klare sig bedre i fremtiden.

Black Friday er en slags skumfidus

Det er blevet Black Friday, en del af Black Week, som er en del af Black Month. Suk! Jeg kan blive helt trist, når jeg tænker på, hvor mange ting der er blevet shoppet, som reelt ikke var noget, man havde brug for. Men derimod rendyrket overforbrug.

Filosofien herhjemme hos os har rigtigt længe været: Fjern overforbruget, og investér pengene i stedet for. Men det kan være mægtigt svært at undlade at spise skumfidusen, selvom man har fået at vide, at der kommer mere senere, hvis du venter.

Investeringsberegneren gør det tydeligt

For at gøre det mere tydeligt, at det faktisk giver et stort overskud at investere i stedet for at forbruge, har vi lavet en investeringsberegner. Du kan prøve den lige hér Investeringsberegner.

Beregneren er meget simpel. Hvis du har nogle penge, en opsparing eller lignende, så indtaster du den under ‘Formue’, så indtaster du det beløb, du vil være i stand til at investere hver måned i feltet ‘Månedlige investeringer’. Når det er gjort, kan du se, hvad du vil få ud af at investere dine penge i aktier.

‘Afkast i procent’ er sat til 7 procent som standard, da det er, hvad det danske aktieindeks stiger med om året i gennemsnit, men du kan selv regulere renten op og ned. Og så kan du også ændre på ‘Antal år’, alt efter hvor lang en investeringshorisont, du har.

Små ændringer – store forskelle

Prøv at lege lidt med beregneren, og du vil opdage, at små ændringer kan blive til meget store beløb, særligt hvis man investerer i lang tid.

Og så var der det med at blive millionær. Opskriften er meget simpel. Hvis du investerer et startbeløb på 10.000 kr. og så 2.500 kr. hver måned i 17 år i aktiemarkedet, så vil du have en million kr. i dit aktiedepot. Det er med en forrentning på 7 procent.

Skærmbillede 2023-11-23 kl. 19.32.50

Historisk set er en investering i et amerikansk indeks nærmere steget 10 procent. Og med 10 procent i afkast kan du nå millionen et par år før.

Vi kan lære dig at springe skumfidusen over

Vi har stadig et fantastisk godt tilbud til dig, der gerne vil i gang med at investere. Du kan lige nu spare 2000 kr. på at købe vores investeringskursus sammen med en 1:1 sparring. Denne pakke koster 3000 kr. og vil gøre dig i stand til at skaffe penge til investering, lære at investere og fastholde din nye status som investor. Alt sammen for at give dig ekstra frihed til at tage styring over dit eget liv. Du kan se en lille video om indholdet i investeringskurset hér!

Og så glædelig Thanksgiving, som jo er det, der er baggrunden for al Black Friday-postyret.

Kærlig hilsen Kasper og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait