fbpx

Styr på privatøkonomien

Mange har ikke rigtigt overblik over deres økonomi.

For at kunne investere så effektivt som muligt, skal der være styr på privatøkonomien. Hvad er der egentlig til rådighed? Er det de rigtige realkreditlån, billån og abonnementsordninger man betaler til. Sammen gennemgår vi din eller jeres økonomi punkt for punkt, så der kan frigøres flest mulige midler til investeringer. Det er rigtig dumt at betale tusindvis af kroner for meget, når de samme penge i løbet af ti år kan blive til flere hundrede tusind kroner.

Mange af vores kunder efterspørger skræddersyede individuelle forløb. Forløbet  “Styr på privatøkonomien“er altid tilrettelagt specielt til dit/jeres behov. Det kan være en rigtig god idé at tage denne rejse sammen med sin partner. Økonomi i familien er en holdindsats, og hvis den ene vil spare og investere, mens den anden vil forbruge og gamble, så er det der vi skal sætte ind først.

Skriv til kasper@birkwahlgren.dk eller ring 31691711, så laver vi et individuelt forløb, der passer lige til dig og dine behov.

Styr på privatøkonomien

Vores økonomieftersyn er 360 graders økonomitjek, hvor vi kigger på alle dine eller jeres værdier samlet, og finder ud af, hvad du eller I vil personligt og økonomisk de kommende år. Efter økonomieftersynet lægger vi sammen en investeringsplan. Prisen for denne samlede pakke er 12.500 kr. inkl. moms. 

Det skal vi

 • Når du har købt et økonomieftersyn hos Birk & Wahlgren, begynder vi med en samtale om, hvor du er i livet og, hvor du gerne vil hen. Hvad er dine drømme og hvordan finder vi din vej til at få flere penge og udleve din drøm og få økonomisk frihed.
 • Vi gennemgår dit samlede budget og vi udarbejder en vurdering af din daglige økonomi, dit forbrug, din boligøkonomi, dine pensionsordninger.
 • Vi kigger på hvad du ellers har som kan være af værdi, sommerhus, båd, bil eller andet, der kan generere indkomst.
 • Vi lægger sammen en plan for, hvad det økonomiske råderum skal bruges til.
 • Det skal udmøntes i en investeringsplan eller gældsafviklingsplan.
 • Møderne foregår enten fysisk eller over Teams/Skype/Face time/zoom/telefon.

Det opnår du

 • Vi har nu sammen lagt den rute til den vej du skal følge,  og du har styr på hvad der er det bedste for dig? Pensionsopsparing, at spare op i din bolig, i frie midler eller kan det betale sig at afdrage gæld.
 • Hjælp til at investere selv og undgå bankernes dyre gebyrer.
 • Du har fået en investeringsplan der passer dig med lave årlige omkostninger, så du får flere penge til dig.
 • Du har fået et samlet overblik over din økonomi, og indsigt i hvordan du selv bevarer det overblik.
 • Du har fået konjunkturerne til en plan til at leve dit drømmeliv og hvad der skal til for at du kan opnå det.