fbpx

Er du på rette spor eller bliver du også snydt?

Er du kommet godt i gang med at investere? Har du helt styr på din økonomiske fremtid og følger din plan? Har du brug for et økonomitjek?

Lige nu kommer flere til os, fordi de ikke føler, at deres bank er på deres side. Vi havde forleden en kunde, hvor bankens aktive investeringsprodukt havde resulteret i, at en investeret million kr. ti år efter stadigvæk havde værdi af den samme million kr. Dette gør os både sure og kede af det. Mange af os og specielt de ældre generationer tror på, og har tillid til deres bank. Men husk nu at være kritisk – både når det gælder din nuværende eller kommende opsparing og pensionen.

Den svære begyndelse

Vi oplever desværre rigtig mange, som har gået og overvejet alt for længe at komme i gang på egen hånd, men som ikke rigtigt kan få taget sig sammen. Dagene, ugerne og årene går og privatøkonomien er det sidste der er tid til at tænke på. Men husk det er din fremtid det handler om. Så hvis du investerer for lidt og det der investeres, bliver investeret uhensigtsmæssigt, som det ovenstående eksempel viser, så går du glip af rigtig mange penge.

Millioner på spil

Hvis millionen fra eksemplet var blevet investeret i en passiv indeksfond i september 2013, fx Sparindex C25, med rene danske aktier ville det have været blevet til 3,3 millioner kr. 10 år efter i september 2023. Hvis de samme penge var sat i et passivt forvaltet index med amerikanske vækstaktier, som fx Sparindex USA Growth, var millionen blevet til næsten 5 millioner kr. på de samme 10 år.

Ja, de sidste 10 år har været fuldstændig vanvittige på aktiemarkedet, og så meget desto værre er det, at en stor dansk bank har kunne forvalte pengene så ringe. Det er kun er banken, der har tjent på investeringerne og altså ikke kunden, der har betroet banken midlerne. Tankevækkende.

Se at få det undersøgt

Nu skal de seneste 10 års afkast ikke bare forventes gentaget de følgende 10 år. Men man kan altså godt have forventninger om at kunne fordoble sin investering i løbet af et årti. Så lov os i det mindste, at få det undersøgt. Ligger du eller dine nærmeste inde med et investeringsprodukt, der giver alt for lave afkast? Så få det sat over i noget, der ikke udelukkende er til fordel for banken.

Hjælp til at komme i gang

Har du brug for et sæt ekstra øjne på din privatøkonomi? Både til at komme i gang med at investere og få styr på kommende indtægter og udgifter. Så book et økonomitjek, som giver dig overblik over dine muligheder og løsninger, og du får udarbejdet konkrete input til en plan, der vil skabe en rig og fri fremtid for dig og dine nærmeste. Personligt har vi svært med at komme i gang med motion, og har behov for en fitness coach. Hvis du har brug for en økonomi coach – så skal du ikke se det som et nederlag. Vi er der blot til at hjælpe og støtte dig med det der er svært.

Book og køb dit første økonomitjek Køb nu! eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde hos Birk & Wahlgren

Smuk weekend til dig og din familie

Kærlige efterårshilsner fra Kasper og Pernille

Tag Birk & Wahlgrens pengepersonlighedstest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait