fbpx

Foredrag for kvinder: Kvinde! Investér dig fri

foredrag for kvinder

Når vi kvinder går på pension har vi oftest mellem 250.000 kr. og 1,5 million kr. mindre end mænd. Derudover tjener kvinder mindre, sparer mindre op, og investerer mindre!

Jeg ser det som min livsopgave at være med til at demokratisere opsparing og investering. Så jeg har tilrettelagt dette, som et foredrag for kvinder.

Om foredraget

Vil du have råd til at investere i aktier? Og vil du lære, hvordan du selv kan komme i gang uden bankernes dyre investeringsprodukter? Så er dette foredrag noget for dig.

De kommende vindere på aktiemarkedet bliver de virksomheder, som har en ansvarlig og bæredygtig indstilling til fremtiden. 

Foredraget giver dig redskaberne til:

At finde penge til at investere for

At komme let og hurtigt i gang med at investere selv

At komme sikkert og hurtigt i gang på en enkel måde, som er særlig velegnet til kvinder

Dertil giver jeg mine bedste råd til at klare sig godt på aktiemarkedet og fortæller, hvad der skal til for at blive økonomisk uafhængig

Pernille vil med udgangspunkt i sin bog Investér i livet – Køb aktier og bliv fri og sin livsfilosofi: Lev & tænk enkelt, give dig råd om at forholde dig åbent til dit liv, dine tanker og dit forbrug. Det er en mulighed for, at du ser din levevis efter i sømmene og sætter fokus på dine drømme og ønsker. Sammen sætter vi rammen for, at du kommer i gang med at investere i stedet for at overforbruge. På den måde skaber du en mere bæredygtig og klimavenlig privatøkonomi. 

Vi finder sammen penge til det DU virkelig ønsker at bruge livet på. Pernille giver konkrete råd fra eget liv til at se på, hvordan du bruger dit liv og dine penge, samt fortæller om glæden ved at leve med mindre, for til gengæld at være økonomisk uafhængig.

Pernille fortæller dig ikke om, hvilke konkrete aktier du skal investere i, men du bliver guidet og inspireret til handling mod et friere liv og en stærkere økonomi.

Dette er et foredrag for kvinder og henvender sig til nye kommende investorer.

Men jeg tilbyder også andre foredrag, som du kan læse mere om hér.