fbpx

Varig frihed eller et kortvarigt endorfin-kick

Jeg har skrevet om det før, og jeg vil skrive om det igen. Black Friday og hovedløs shopping. Hjernens svar på tomme kalorier i form af et endorfin-kick udløst af købeglæde.

Jeg vil så gerne have, at du bliver rigere og friere i stedet for at købe en masse, du egentlig ikke har brug for. Du skal kun shoppe på Black Friday, hvis du har gået og ventet på, at en helt specifik ting du virkelig havde brug for, bliver sat ned. Impulserne skal tøjles. Du har bedre ting at bruge dine penge på. Fx varig frihed.

Vi kan arbejde med dit mindset

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Der skal virkelig arbejdes med vores mindset, når store dele kloden går kollektivt købe-amok american style. Man vil jo så nødig gå glip af et godt tilbud.

Men hos Birk & Wahlgren vil vi faktisk godt påtage os opgaven. At få dig til at ændre din shoppetrang til en dyb indre lyst til opsparing og investering.

Vores online investeringskursus indeholder masser af gode øvelser, der vil få dig til at se helt anderledes på din økonomi og din måde at tænke penge på. Og lige nu kan du købe vores investeringskursus inklusive en 1:1 sparring på 1 time til en samlet pris på 3000 kr. Det er 2000 kr. mindre end hvis man køber investeringskurset og sparringen hver for sig. Du kan også læse om det her.

Du kan også bruge det som julegave. Hvis du gerne vil det, så kan vi skrive et personificeret gavekort, til en du holder af, og maile det til dig.

4a71716cbe

Hjælp til selvhjælp

Vi har lavet dette investeringskursus, for at du kan komme hurtigt og enkelt i gang med at investere. Det er hjælp til selvhjælp

Det er lavet sådan, at du selv lærer at investere, så sparer du nemlig en masse gebyrer, der i sidste ende vil give dig mere frihed, og hvis du virkelig går ind i konceptet, måske endda blive økonomisk uafhængig?

Du kan se mere om selve kurset hér!

Der kan selvfølgelig sagtens være tvivl i dit sind, med spørgsmål som: Er noget for mig? Er jeg målgruppen? Er et onlinekursus det rigtige for mig?

Her er hvad vores tidligere kursister siger

“Endelig er jeg kommet igennem dit virkelig gode kursus. Jeg ved SÅ meget mere end for et par måneder siden. I sidste uge var jeg til et møde med min bankrådgiver – og han er sød og god, men jeg følte mig bare rigtig godt klædt på.” Anja

”Tak for svar, Pernille. Og tak i det hele taget. Jeg har nu færdiggjort dit kursus (Ja, jeg kunne altså ikke vente med at komme til at tale med dig. Det har givet mig helt ubeskriveligt meget til det nye liv jeg er ved at bygge op.” Mie

”Elsker virkelig din energi Pernille – tusind tak for dette fantastiske on-line kursus. Jeg er helt sikker på jeg skal se det mere end en gang, men føler mig helt tryg og ”holdt i hånden” og nu lige snart klar til at lave mine første handler. Jeg har før været i coaching forløb omkring job og livssituation, men dette her er lige godt det bedste”. Anne

”Jeg har virkelig haft glæde af dit online-kursus. Det gode er også, at kurset kan ses igen, når man har lyst. Især omkring emnet aktiehandel ”faldt10-øren” først anden gang jeg så kurset, fordi alt omkring aktiehandel er en fuldstændig ny verden for mig” Marianne

Jeg er helt med på, at jeg sjovt nok lige fandt lutter glade deltagere, og vi kan naturligvis ikke kan garantere, at vores kursus er noget for dig. Til gengæld kan vi så give dig en anden garanti. Og det er, at du får pengene tilbage, hvis det viser sig, at investeringskurset ikke er noget for dig. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder.

Bedste hilsner fra

Birk & Wahlgren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait