fbpx

Investér i livet – Køb aktier og bliv fri

Vil du have et enklere liv og bliv økonomisk fri? 
Kom med når forfatter, etnolog og investor Pernille Wahlgren deler ud af sin livsfilosofi – Lev & tænk enkelt der gjorde hende økonomisk uafhængig i en alder af 44 år. Det er nødvendigt at tænke anderledes på sin økonomi – for i fremtiden går vi fra fastansættelser til flere freelanceansættelser. Derfor bliver begreber som livspauser og minipensioner mere relevante. Hør mere om, hvordan du kan planlægge en ”minipension”

Om foredraget
Pernille vil med udgangspunkt i sin bog Investér i livet – Køb aktier og bliv fri og sin livsfilosofi: Lev & tænk enkelt give dig råd om at forholde dig åbent til dit liv, dine tanker og dit forbrug. Det er en ”stop-op-aften”, hvor du ser din levevis efter i sømmene og sætter fokus på dine drømme og ønsker. Sammen sætter vi rammen for, at du kommer i gang med at investere i stedet for at overforbruge. På den måde skaber du en mere bæredygtig og klimavenlig privatøkonomi. 

Vi finder sammen penge til det DU virkelig ønsker at bruge livet på. Pernille giver konkrete råd fra eget liv til at se på, hvordan du bruger dit liv og dine penge, samt fortæller om glæden ved at leve med mindre, for til gengæld at være økonomisk uafhængig.

Foredraget henvender sig til nye kommende investorer.

Foredraget giver dig redskaberne til:
At komme let og hurtigt og sikkert i gang med at investere selv

At finde pengene til det

At klare sig godt på aktiemarkedet

At finde din egen vej til mere økonomisk uafhængighed