fbpx

Foredrag med Kasper Birk

Kasper Birk er, med sin baggrund som erhvervsjournalist, ekspert i at formidle komplekst stof på en letforståelig måde. Der er mulighed for en lang række forskellige foredrag med Kasper Birk inden for økonomi og investering. Her er et par eksempler.

Hvad er din pengepersonlighed?
Skal du investere efter din pengepersonlighedstype? Vi har alle en pengehistorie, og vi er alle forskellige. Du og din partner har garanteret forskellige pengepersonlighedstyper – modsætninger mødes nemlig. I dette foredrag tager vi udgangspunkt i Birk & Wahlgrens 6 Pengepersonlighedstyper, og ud fra dette ser vi på, hvad der er godt, og hvilke faldgruber der er for den enkelte pengepersonlighed. Dette foredrag kan bestilles alene eller i kombination med det nedenstående foredrag, som er rettet mod letøvede investorer.

Den store ABC for nye investorer
I dette foredrag dykker vi dybere ned i investeringsverdenen, hvor vi kommer ind på konkrete aktier, investeringsfonde, foreninger og enkeltaktier. Hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige investeringsmetoder? Vi gennemgår de vigtigste aspekter, man bør forholde sig til som investor, samt hvilke analysemetoder der er relevante, når du begiver dig ud på aktiemarkedet.

Har du særlige ønsker?
Hvis du har et særligt ønske til et foredrag om investering og økonomi. Det kunne være med fokus på pensioner, unge eller andet, så ring på 31691711 eller send en mail på kontakt@birkwahlgren.dk.

Så kan vi indlede en dialog om et specialudviklet foredrag inden for investering og økonomi der passer lige til dit publikum.

Leder du ikke efter foredrag med Kasper Birk, men med Pernille Wahlgren? Så kan du finde dem lige hér.