fbpx

Investering for begyndere

Det handler om dig! Vi skræddersyer et forløb så det passer dig. Er du begynder har du andre behov end en der allerede er godt i gang som investor.

Et forløb hos Pernille starter med, at vi får talt om dine behov

Sidder du fast i livet og skal der ske noget nyt? Med investering for begyndere, er det oftest de allerførste skridt, der er sværest.

Skal du have en guide, der kan hjælpe dig med at komme i gang med at investere i aktier? Sammen planlægger vi en rute til den vej du skal gå. Vi får dig bygget op, så du får bedre styr på din økonomi og får flere penge til at gøre det du ønsker.

Pernille har længe tilbudt både enkeltsessioner og sparringer. Men som noget nyt kan du nu også deltage i et egentlig forløb med investering for begyndere. 1:1 sparringer har gjort det tydeligt, at mange ønsker at blive taget i hånden i en længere periode for at sikre, at man skaber de bedste varige resultater.

Et forløb, der er skræddersyet til dig som begynder

Det særlige begynderforløb består af i alt 4 individuelle sparringer, hvor vi sikrer, at du har dig selv med hele vejen. Sparringen foregår i trygge og hyggelige rammer, og hele sparringsforløbet er med dig i centrum. Vi har fokus på lige netop dine forudsætninger, dine behov, dine drømme og din økonomi.

Med et forløb hos Pernille er du sikret, at du får lige præcis de redskaber, du har brug for. Dermed sørger vi også for, at du får den bedst mulige start på din investeringsrejse. Al begyndelse er svær, og vi taler med rigtigt mange, der på trods af de bedste intentioner, bare ikke kommer i gang med at investere.  Men det er der vi kan hjælpe. Vi kan være din økonomiske fitness coach, der både instruerer dig, sparrer med dig og holder dig til ilden.

At lære at investere kan blive den mest livsændrende beslutning, du kan tage. Det er nu du kan tage styringen over dit eget liv, din egen økonomi og investere dig fri.

Når du køber et forløb får du samtidig fuld adgang til vores online investeringskursus.

Forløb for begyndere

I det individuelle forløb arbejder vi med skabe fokus på følgende:

  • Klarhed over, hvad du vil – hvad er dine helt personlige livsdrømme og hvordan kommer du derhen?
  • Hvad er dit drømmeliv? Hvor meget vil du arbejde og hvad vil du?
  • Sparring på dit forbrug - hvordan du kan undgå at bruge ”dumme” penge i din dagligdag - for til gengæld at opnå mere af det, som du virkelig ønsker.
  • Sparring på din økonomi – hvad skal du arbejde videre med?
  • En klar opsparingsplan
  • En klar investeringsplan
  • Uvildigt tjek af din økonomi herunder, lån, budget mm.
  • Opsat mål til at opnå personlige og karrieremæssige mål