fbpx

Få skabt et trygt rum til din økonomi og investeringer

Føler du, at du står meget alene omkring din økonomi? Mangler du et trygt og kærligt rum at tale om din økonomi i? Ved du godt, at du måske går glip af flere hundrede tusind kroner, fordi du ikke får taget dig sammen til at investere? Måske er du direkte bange for at tage de første skridt ud på aktiemarkedet? Du føler måske ikke, at du har styr nok på din økonomi til at kaste dig ud i noget nyt?

Hvis du kan genkende dig selv i noget af det, så er det netop dig, vi har lavet Birk & Wahlgren for.

Den personlige sparring i et trygt rum kan noget mere

Vi fornemmer på jeres henvendelser, at mange af jer ikke har nok ud af, kun at læse jer til tingene. Det er ikke nok at sidde og se videoer eller deltage i onlineworkshops. Det kan være der er behov for et ekstra tjek eller et lille kærligt skub i den rigtige retning. Så er der nogen af jer, der måske er usikre, og har behov for at blive taget i hånden i en mere individuel og personlig sparring. 

Vores vision er at skabe et hyggeligt, rart og trygt miljø, hvor vi kan hjælpe dig med at få en bedre økonomi. Vi er det uafhængige led, som ikke har en skjult agenda, som din bankrådgiver har.

Skræddersyet til dine behov

I et individuelt tilrettelagt forløb, skaber vi øget økonomisk bevidsthed og får sammen kigget din økonomi efter i sømmene.

Forløbet starter med, at du ringer til os og vi fortæller så om vi kan hjælpe dig eller ej.

Vi hjælper og støtter dig med at planlægge din vej og retning, som vil skabe den optimale økonomi for dig både lige nu og på lang sigt. Vi kigger objektivt og holistisk på din situation og dine drømme, og lægger så sammen en plan, så du kan opnå dem.

Vi river ikke ned, men bygger op – sammen.

Hvis du har nogle spørgsmål eller der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at besøge os på www.birkwahlgren.dk. Du kan også skrive til os på kontakt@birkwahlgren.dk eller ringe på 31691711.

Foredrag med Pernille Wahlgren

Der er også mulighed for at få inspiration til selv at komme i gang med at investere bæredygtigt, når jeg i det tidlige efterår, holder en række foredrag rundt om i landet.

Vil du, eller kender du nogen, der vil med til foredraget – Investér dig fri med bæredygtige aktier?

Så er her de foreløbige datoer til mine offentlige foredrag i efteråret 2023.

11. september, Nykøbing Falster

14.september, Fredensborg Bibliotek

19. september, Tåstrup

26. september, Slagelse

3. oktober, Aarhus

4. oktober, Odense

9. oktober, Randers

Bedste sensommerhilsner fra Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait