fbpx

Så kom vi i luften

Velkommen til Birk & Wahlgrens nye univers. Det er en helt ny virksomhed hvor vi, Pernille Wahlgren og Kasper Birk, vil udleve vores passion for investering og kommunikation. Vi har selv investeret i over 20 år, primært på aktiemarkedet. De seneste 4 år har vi også hjulpet andre med at komme i gang. Mange hundrede er allerede i gang med deres personlige investeringsrejse baseret på Lev & tænk enkelt principperne. Og det vil vi fortsat gøre. Men kommunikation har vi også begge arbejdet med professionelt i over 20 år. En af ideerne bag Birk & Wahlgren er at kombinere de to verdener.

Så vi er gået ind i en rejse med fokus på investering i start-ups. Investeringer i form af økonomi, men i lige så høj grad med vores erfaringer stort set ude i alle kommunikationens kringelkroge. Alt fra fundraising til udstillingsdesign over kommunikationsstrategier, SoMe-management og SEO og hjemmesideoptimering til egentlig nyhedsproduktion på alle medier, digitale som skrevne er på vores sammenlagte CV’er, som vi så nu vil sætte i spil overfor kommende eller nystartede virksomheder.

Hvis du har brug for vores hjælp, fx med kommunikation, så skriv eller ring til os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait