fbpx

Så er der åbnet for to nye investeringsworkshops

Der har været stor tilslutning og rigtig gode tilbagemeldinger på vores nye workshopformat, hvor vi samler en mindre gruppe under intime former hjemme hos Birk & Wahlgren.

Her har vi god tid til at få alle med til at begynde eller genstarte deres rejse mod øget frihed som investorer. I sidste uge var der endda et par mænd, der havde vovet sig med på workshoppen.

Her er et par af de tilbagemeldinger, vi har fået

Så er der åbnet for to nye investeringsworkshops

Vi tror, at det er en god måde at få jer i gang med investeringerne. Som vi har skrevet i utallige nyhedsbreve, er det vigtigste simpelthen at komme i gang. Så hvis du er en af dem, der har en lille smule svært ved at tage det første skridt? Så kan en investeringsworkshop måske være løsningen for dig.

Vi har planlagt to workshops til efter sommerferien, og du kan læse mere og melde dig til lige her 

Tilmeld dig workshop!

Hurtigt udsolgt på tidligere investeringsworkshops

De to workshops, vi lige har holdt her i maj og juni, blev lynhurtigt udsolgt. Så hvis du vil være helt sikker på at komme med på en investeringsworkshop for begyndere hos Birk & Wahlgren i år, bør du nok ikke vente alt for længe med tilmeldingen.

Den første workshop holder vi den 28. august, og den næste holder vi den 2. oktober, begge hjemme hos os i Stoltenbergsgade i København fra kl. 17-21. Der er afslappet stemning, kaffe og te, og også en let anretning. Vi slutter af med et glas bobler, med eller uden alkohol, for at markere, at nu begynder investorrejsen for alvor.

Flere har med fordel meldt sig til vores workshops sammen med en ægtefælle, kæreste, ven eller bekendt. Det kan være en god måde at sikre sig, at man bliver holdt til ilden og fastholdt i sin beslutning om at komme i gang med at investere.

Andre muligheder

Hvis du ikke er så meget for workshops, har du som altid mulighed for at bestille en 1:1 sparring, få tilrettelagt et skræddersyet individuelt forløb eller tage vores onlinekursus i ro og mag hjemmefra.

Som altid er du også velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål om, hvad vi tilbyder. Det kan du gøre på 31691711 og kontakt@birkwahlgren.dk eller ved blot at besvare dette nyhedsbrev.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kærlig hilsen Kasper og Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait