fbpx

Anmeldelser

Everything! She’s good at sharing her knowledge and experiences in an inspiring and understandable way. Light and easy, no long-wash …… Read more “”

Anneli Nilsson

Kære Pernille. Så har jeg gennemført dit online kursus “Lev og tænk enkelt – invester dine penge”, og jeg vil sige tak for et virkeligt sympatisk, overskueligt, informativt, forståeligt og meget inspirerende kursus! Jeg har fået en helt anden tilgangsvinkel til og tanker om penge (investering m.v.) og lyst til… Read more “”

Connie Eldrup

“Jeg har oplevet fantastisk kompetent rådgivning i forhold til at være førstegangsinvestor. Jeg benyttede mig af sparring og fik mod på at prøve at investere og fik god sparring omkring de aktier, jeg ville købe. Det var virkelig trygt at kunne spørge én til råds. Derudover er de begge dejlige… Read more “”

Malene Graff

Jeg havde fornøjelsen af at booke Pernilles foredrag “Invester i livet – køb aktier og bliv fri” til Allerød Bibliotek. Pernille leverede et enormt berigende og levende foredrag. Aftenen var fuld af konkrete råd, fine personlige fortællinger og masser af plads til spørgsmål og samtale. Pernille har en helt særlig… Read more “”

Louise Leth Feldthus

I 2019 deltog jeg i Pernilles workshop `Lev og tænk enkelt` og efterfølgende fulgte jeg hendes online kursus. Begge dele har haft afgørende betydning for min og min families økonomiske bevidsthed. På workshoppen var det for det første enormt befriende at mødes med ligesindede, hvor tabu omkring økonomi og pengeskam… Read more “”

Dina Revsgaard

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har taget onlinekurset sammen med min søn, og fik super tips til livet som investor. Kurset gav mig kompetencerne til at lægge en strategi der passede til mig, og det har været en stor hjælp at kunne tjekke ind hos Pernille, når der har været bølgegang… Read more “”

Cecilia Decara

Invest in life – buy shares and be free. What an inspirational pep talk we got last night from Pernille… Read more “”

Malene Emilie Chanell Platt

Sign In Workspace

Kære Pernille og Kasper, 1000 tak for en inspirerende og lærerig aften. Det var super godt. Håber der kommer en 2’er. Kh. Linda Deltager i investeringsworkshop for begyndere… Read more “”

Linda

Du er velkommen til selv at give os en anmeldelse. Du kan finde formularen lige hér.