fbpx

Sådan bliver 2024 dit bedste år – læs her hvordan

Hvad vil du opnå i 2024?

Hvert eneste år, når det bliver nytår, nedskriver jeg helt klare mål om, hvad jeg vil opnå det kommende år. Ja, du må godt grine lidt af mig, men jeg har de sidste mange år skrevet et julekort til mig selv med de ting, jeg vil opnå. Da jeg startede, var det et håndskrevet brev. Nu er det en liste på computeren, som jeg løbende reviderer i løbet af året. Nogle gange kommer der mere på, og andre gange bliver ting fjernet, da det ikke er et behov hos mig mere, eller jeg har rykket mig i en anden retning. Men listen er der altid, og er jeg trist, kigger jeg på de forrige årslister, og så kan jeg se, at der er noget, der har rykket sig, og oftest til det bedre.

Men det vildeste er, at næsten alle de ønsker, jeg skriver ned, bliver opfyldt. Jeg kan virkelig anbefale det, også bare af den grund, at man får tømt hovedet og får noget konkret at stile efter. Om det så er at spare mere op til at investere, eller det er at gå i gang med at investere, eller at spise sundere.

Sådan bliver 2024 dit bedste år

Et nyt år er den oplagte mulighed for nye vaner og livsændringer. Mange bruger, ligesom jeg, årsskiftet til at tænke over, hvor jeg er nu, og hvor jeg gerne vil hen. Helt personligt har vi i Birk & Wahlgren haft en masse samtaler om, hvad vi gerne vil have mindre og mere af. Hvis vi tager os tid til at reflektere på forhånd, og dermed forbereder os på et nyt godt år, er sandsynligheden for, at 2024 bliver vores bedste år større.

Nytårstradition med vennerne

En anden nytårstradition involverer, at alle i nytårsselskabet skriver deres ønsker for det kommende år på små sedler. I årene efter har vi trukket ønskesedlerne frem og set tilbage på, hvad folk havde håbet på. Det er bemærkelsesværdigt, at både Kasper og jeg har ønsket at sige vores faste job op og blive selvstændige. Det var ikke noget vi havde talt med hinanden om, men det kom frem ved vores nytårsleg. Drømmen er nu gået i opfyldelse, og i dag bruger vi så vores arbejdsliv på at hjælpe andre med at opnå frihed i deres liv, hvis det virkelig er det, de ønsker.

Så det er bare om at komme i gang med at formulere din fremtid. 

Mit nytårsbrev til mig selv kunne fx være svarene på disse spørgsmål:

  • Hvad har været det bedste i 2023?
  • Hvad lavede jeg, når jeg glemte tiden?
  • Hvilke tre ting er jeg nysgerrig efter at vide mere om?
  • Hvem er den person, der kunne hjælpe mig nu?
  • Hvad ville det “koste” mig af opnå den viden jeg har behov for til at komme videre?
  • Hvis jeg kunne ændre én ting, der skete i år, hvad skulle det så være?
  • 5 ord eller sætninger, som skal være kernen i mit nye bedste 2024

Fremtids nytårs-og julekortet – til at skabe dig det bedste 2024

Når du bliver konkret om dine behov og ønsker, er chancen for, at du kun tager alt det bedste med ind i 2024, og lader resten ligge, væsentlig større.

Du kan også dele dine mål og drømme med andre fx i vores Facebook-fælleskab: Lev & tænk enkelt – Invester dine penge. Så er det delt og “sagt højt”. Beslut dig for at følge op på det om fx 3 måneder. Så er du forpligtet, og den gode nyhed er, at du vil inspirere andre.

Invester i dig selv eller en du holder af

Jeg hører ofte folk tale om, at det dyrt at investere i sig selv. Men man kan også spørge: Hvad er prisen for at lade være?

Hvis nogen af dine kære vil have godt af at komme i gang med at investere og gøre noget godt for sig selv. Så har jeg fået lavet et gavekort som du kan lægge under træet med et kærligt kort. Køb kurset her og skriv til kontakt@birkwahlgren.dk så sender jeg straks gavekortet til dig som du selv kan printe.

Ved at give økonomisk frihed til én du holder af, får vedkommende en gave for livet, som ikke fylder i skabet, men som gør vedkommende økonomisk fri – det kan også være dig selv, der har behov for et boost for at komme videre på din rejse mod et enklere liv, med mindre overforbrug, og tid til det der virkelig betyder noget.

Jule-og nytårstilbud – SPAR 1.250,- kr. 

I de kommende dage sælger jeg mit online-kursus + 1:1 sparring i en halv time over telefonen for 2.500,- kr. Det er et særtilbud du får fordi du abonnerer på mit nyhedsbrev.

Du kan få den nedsatte pris her Jule- og nytårstilbud (begrænset antal)

Ved køb af online-kurset får du ubegrænset adgang til alle 10 kursusmoduler så længe du ønsker. Kurset er for nybegyndere, der gerne vil i gang med aktiehandel og en mere bæredygtig og simplere livsstil. Alt sammen samlet ét sted.

Du kan komme hurtigt i gang?

Vores online-kursus til dig der er lidt usikker og samtidig gerne vil hurtigt i gang med at investere. Her er nogen af de tilbagemeldinger vi har fået.

 ”…har lige købt Pernille Wahlgrens onlinekursus, skønt jeg er ”garvet” investor, det er meget givtigt og kan virkelig anbefales” Ingrid

“Og jeg vil sige tak for et virkeligt sympatisk, overskueligt, informativt, forståeligt og meget inspirerende kursus! J. Jeg har fået en helt anden tilgangsvinkel til/tanker om penge (investering) m.v. og lyst til at prøve aktiemarkedet af. Og komme i gang nu! (det er vist på tide J)”. Connie

”Tak for svar, Pernille. Og tak i det hele taget. Jeg har nu færdiggjort dit kursus (Ja, jeg kunne altså ikke vente med at komme til at tale med dig. Det har givet mig helt ubeskriveligt meget til det nye liv jeg er ved at bygge op.” Mie

”Elsker virkelig din energi Pernille – tusind tak for dette fantastiske on-line kursus. Jeg er helt sikker på jeg skal se det mere end en gang, men føler mig helt tryg og ”holdt i hånden” og nu lige snart klar til at lave mine første handler. Jeg har før været i coaching forløb omkring job og livssituation, men dette her er lige godt det bedste.” Anne

”Jeg har virkelig haft glæde af dit online-kursus. Det gode er også, at kurset kan ses igen, når man har lyst. Især omkring emnet aktiehandel ”faldt10-øren” først anden gang jeg så kurset, fordi alt omkring aktiehandel er en fuldstændig ny verden for mig” Marianne

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig jul og et smukt, enkelt og lykkebringende nyt 2024 – som forhåbentligt bliver dit bedste år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait