fbpx

Servicebeskrivelse

Styr på privatøkonomien

Mange har ikke rigtigt overblik over deres økonomi.

Det får du ved et økonomieftersyn hos Birk & Wahlgren
• Et samlet overblik over din økonomi.
• En plan for hvordan du kan optimere dit budget, forbrug og boligøkonomi
• En investeringsplan der passer dig med lave årlige omkostninger, så du får flere penge til dig.

Investering for begyndere

Det handler om dig! Vi skræddersyer et forløb så det passer dig. Er du begynder har du andre behov end en der allerede er godt i gang som investor.

Forløb for begyndere indeholder
• Du køber vores online investeringskursus + en 1:1 sparring (til dig der gerne vil hurtigt i gang og som gerne vil have sikkerhed for, at du gør som os.
• Det kan også være du har snuset lidt til investeringsverdenen, men har behov for en der holder dig i hånden hele vejen. En som du kan oprette et depot sammen med osv. Hertil vil vi anbefale vores klippekort. Så hjælper vi dig hele vejen.

Workshop

Med en workshop kan du komme godt i gang med at få ændret dit økonomiske liv. Du får redskaberne til at skaffe større overskud i din daglige økonomi, samt en sikker måde at komme i gang med investeringerne. Alt sammen i godt selskab med ligesindede. Læs mere her for at komme på ventelisten til næste workshop.

Lige nu har vi åbnet op for, at du kan booke din egen familieworkshop om økonomi og investering. Vi tilrettelægger en workshop på 3 timer for dig og op til 5 andre familiemedlemmer for 6.000 kr. Du kan læse mere om vores familieworkshop hér.

Investeringskursus

Med vores online-investeringskursus får du adgang til 10 moduler med en lang række lektioner, der leder dig igennem hele processen fra at skaffe penge til dine investeringer til en langsigtet og sikker investeringsstrategi.

• Olinekurset Lev & tænk enkelt – Investér dine penge, har allerede hjulpet over 600 kursister i gang med rejsen mod et friere liv
• På Investeringskurset får du metoder, der både skaffer dig penge og giver dig redskaberne til at få dine penge til at arbejde for dig og ikke omvendt.