fbpx

Workshop

Med en workshop kan du komme godt i gang med at få ændret dit økonomiske liv. Du får redskaberne til at skaffe større overskud i din daglige økonomi, samt en sikker måde at komme i gang med investeringerne. Alt sammen i godt selskab med ligesindede. Læs mere her for at komme på ventelisten til næste workshop.

For nogle mennesker er det rarest, at dyppe tåen i investeringslivet sammen med andre mennesker. Hvis et online-kursus virker for ensomt for dig, og et forløb måske for intensivt fokuseret på dig? Så er en workshop måske det bedste valg. Vi afholder workshops i hyggelige omgivelser i København, og du vil blive ledt igennem Lev & tænk enkelt – Investér dine penge – principperne, så du er helt klar til at igangsætte investeringerne på egen hånd. Workshoppen giver også fuld adgang til Birk & Wahlgrens online-kursus, så du efterfølgende har det at støtte dig op af.

Der er lige nu åbent for tilmeldinger på vores investeringsworkshop den 4. juni kl 17:00-21:00 i København. Workshoppen er beregnet for begyndere og helt nye på aktiemarkedet. Men den er også for dig, der måske har været i gang i et stykke tid men godt kunne tænke dig at lære det hele fra bunden.

Du kan også booke din egen familieworkshop om økonomi og investering. Vi tilrettelægger en workshop på 3 timer for dig og op til 5 andre familiemedlemmer for 6.000 kr. Du kan læse mere om vores familieworkshop hér.